De Warmste Koers… CBC Zwembaden is er bij!

Gepubliceerd: vrijdag 08 december 2017 16:00

Een fractie van een seconde. Een ongeval, een beroerte, een ziekte. Een leven verandert drastisch. Leven met een beperking! Het noodlot vraagt het niet … het gebeurt.

Het Sven Nys Cycling Center neemt met ‘De Warmste Koers’ deel aan De Warmste Week van Studio Brussel. Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 december kan je van 11 tot 21 u op de rollen of op een spinningfiets komen fietsen voor het goede doel. Met je actie steun je Join2Bike, een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen. Wil je ervaren hoe het is om met een handbike te fietsen? Ook dat kan, want het Sven Nys Cycling Center plaatst twee handbikes op rollen.

Ook wij van CBC Zwembaden dragen graag ons steentje bij! Na een sportieve inspanning hoort een heerlijke ontspannende sessie in een infraroodcabine van Physiotherm. Wij zorgen hier graag voor zodat je van een deugddoende infraroodsessie kan genieten na het fietsen!

Daarnaast kan je proeven van een fijne sfeer en gezelligheid in de verwarmde tent met winterbar. De rugnummers van de deelnemers worden door Sven Nys persoonlijk gehandtekend en vormen na afloop een fijn aandenken.

Kom gerust ook gewoon even de sfeer opsnuiven.

Inschrijven kan via info@svennyscyclingcenter.be of 0496 11 33 09 Meer info over De Warmste Koers vind je op: www.toerismevlaamsbrabant.be/dewarmstekoers.

Graag tot dan!