Een sauna voor buiten geeft je tuin extra karakter.

Gepubliceerd: zaterdag 30 september 2017 08:32

Al gedacht aan het plaatsen van een sauna buiten in de tuin? Een perfect idee, je tuin krijgt er extra uitstraling door. Bovendien krijg je de kans om het hele jaar door te genieten van het buitenleven. Een sauna – ook buiten – heeft heilzame effecten voor lichaam en geest.

Nu de avonden kouder worden, zoeken we automatisch de warmte op. Sommigen kruipen in de woonkamer knus voor een haardvuur of een gaskachel. Anderen relaxen in de sauna in hun tuin. Na een drukke werkdag komen ze heerlijk tot rust in de natuur en genieten ze van de natuurlijke warmte. Een sauna buiten in de tuin werkt helend voor lichaam en geest.

Welke mogelijkheden zijn er voor een sauna buiten in je tuin?

De mogelijkheden voor een sauna buiten in je tuin zijn bijzonder talrijk. De ideale oplossing is maatwerk, waarbij wij een saunakachel installeren in de door jou gekozen constructie. De saunakachel zorgt in deze ruimte voor een uiterst aangename omgevingswarmte.

Als constructie denken we in de eerste plaats aan een klassiek tuinhuis, maar we kunnen ook de kunstzinnige toer opgaan. In dat geval zorgen we voor een perfecte integratie van de buitensauna in je tuin. Uiteraard houden we hierbij steeds rekening met de juiste locatie en verhinderen we mogelijke inkijk. We ontwerpen en bouwen de sauna zodat dat deze perfect past in je huidige tuin. Samen laten we onze fantasie de vrije loop voor een exclusief ontwerp om ook in de winter volop te genieten van je tuin!

Unieke ervaring van een sauna in je tuin

Een sauna buiten in je tuin garandeert telkens opnieuw een unieke ervaring. De koude die je tijdens herfst- en winterdagen overvalt bij het verlaten van de sauna, zorgt voor een optimale verfrissing. Je voelt je volledig herboren.

De combinatie van traditionele saunawarmte en onze innovatieve warmtetechnieken leiden tot de ultieme ontspanning en doorverwarming.

Jouw eigen droomsauna voor je tuin bespreken? Maak hier je afspraak.

Bekijk hier onze online catalogus van sauna’s.