Genieten van je eigen sauna bij je thuis? 4 redenen om meteen te beslissen

Gepubliceerd: vrijdag 17 november 2017 06:00

Tijdens de koudere herfst- en wintermaanden trekken veel mensen graag naar een sauna. Publieke saunacomplexen krijgen dagelijks honderden bezoekers over de vloer. Sommige mensen kiezen eerder voor een intieme privésauna. In elk geval moet je voor deze sauna’s je woning verlaten en een verplaatsing uitvoeren. Wij geven je vier goede redenen om een sauna bij je thuis te laten installeren. Een Finse sauna bij je thuis is bovendien lang niet zo duur of complex als vaak wordt gedacht.

 

1. In alle privacy genieten wanneer jij het wilt

Met een sauna bij je thuis kan je genieten zo vaak je wil, zonder rekening te meten houden met openingstijden.

Je eigen sauna hoef je niet te delen met anderen. Het is je eigen plekje, waar je geen rekening hoeft te houden met anderen.

 

2. Verbeter je gezondheid

Een sauna warmt je lichaamstemperatuur op. Deze temperatuurverhoging doodt virussen, bacteriën en parasieten in het lichaam.

Bovendien ga je zweten, waardoor afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

Ten slotte activeert en versterkt de hoge temperatuur het immuunsysteem, waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en temperatuurschommelingen.

 

3. De ultieme ontspanning

De hitte van een sauna warmt ook je spieren en gewrichten op. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannend effect. Alle spanning glijdt gewoon van je af…

 

4. Pauzemoment in je drukke leven

Na een saunasessie voel je je helemaal als herboren. Een sauna bij de thuis zorgt voor een pauzemoment in je drukke leven. De deugddoende warmte garandeert ontspanning van lichaam en geest.

Interesse in een sauna bij je thuis? Kom gerust langs voor het juiste advies op maat! Maak hier je afspraak voor een bezoek aan onze showroom of kom langs tijdens de openingsuren.