Totaaloplossingen voor  Outdoor Living

CBC-zwembaden biedt een 360° service om van uw tuin en woonomgeving een heerlijke plek te maken waar u eindeloos zal genieten.

CORONACRISIS – ONZE SHOWROOM BEZOEKEN KAN ENKEL OP AFSPRAAK –
1 klant per afspraak met respect voor SOCIAL DISTANCING
– Contacteer ons hier voor een afspraak –

 


Vakkennis, één visie, duurzame kwaliteit.

CBC ontwerpt, bouwt en onderhoudt het zwembad van uw dromen. Of u nu opteert voor een renovatie of nieuwbouw zwembad, om het even of het gaat om een zwembad in beton, keramisch zwembad of voorgevormde polypropyleen kuip, CBC-zwembaden creëert voor elk budget een constructie die garant staat voor oneindig waterplezier“Uw garantie voor jarenlang waterplezier” is niet voor niks ons motto!

Daarenboven beschikken we over een ongeëvenaarde expertise voor het ontwerp en de bouw van uw hip of rustiek volledig ingericht poolhouse waar het heerlijk vertoeven is met vrienden en familie.

En er is nog meer. Ook voor de installatie van uw sauna in huis of een al dan niet overdekte spa heeft CBC een breed gamma met diverse mogelijkheden voor u klaar staan.

 


CBC-showroom met uniek testcentrum

Recentelijk opende CBC in Begijnendijk een gloednieuwe showroom met testcentrum. U kan ons altijd vrij bezoeken en in de toonzaal, die zijn gelijke niet kent, diverse stijldemo’s voor zwembaden, spa’s, sauna’s en hammams ontdekken.

Onze showroom bevat een state-of-the-art test- en adviescentrum waar u uw zwembad, jacuzzi en sauna persoonlijk kan komen testen. Een unieke service met een sterke toegevoegde waarde. Zo bent u voldoende geïnformeerd om de juiste keuze te maken en vermijden we verrassingen achteraf.

Bij CBC vinden we persoonlijk contact belangrijk. Onze technische adviseurs en productspecialisten begeleiden u graag bij het bepalen van de juiste oplossing binnen uw budget. Het is daarom altijd interessant elkaar te ontmoeten en/of een bezoek te brengen aan onze showroom.

 


Maak hier een afspraak in onze showroom te Begijnendijk of vraag een inspirerend werfbezoek van een CBC-adviseur.

Contact