Specialist in zwembaden … en véél meer!

CBC Zwembaden tovert uw tuin om tot een plek om heerlijk te genieten. Wilt u een zwembad in uw tuin? Een sauna in uw huis? Een spa al dan niet met overkapping? Een prachtige poolhouse voor heerlijke avonden in uw tuin? Een prachtige tuin? Met eigen vakmensen realiseren wij uw droom.

Eigen testcenter en showroom sinds 2013

In 2013 openden we in Begijnendijk een gloednieuwe showroom met testcentrum. Hier ontdekt u persoonlijk onze mogelijkheden voor zwembaden, spa’s, sauna’s en hammams. We nodigen u graag uit in ons test- en adviescentrum.

Al veel langer actief in de zwembadenwereld

De ervaring van CBC Zwembaden in de realisatie van zwembaden overstijgt onze officiële opstart in 2009. Zo zijn wij een zusterbedrijf van bouwonderneming CB Construct in Heist-op-den-Berg. Wij bouwen in totaal al meer dan 25 jaar zwembaden, aanvankelijk onder de vlag van CB Construct.

Sinds 2009 komen we met deze activiteiten naar buiten onder de naam CBC Zwembaden. Vanaf dat moment kregen ook de overige wellnessmogelijkheden meer aandacht.

CBC Zwembaden is nog steeds nauw verbonden met CB Construct. Staf Cumps is stichter en zaakvoerder van CB Construct alsook van CBC Zwembaden. Partner Sabine De Clercq is verantwoordelijk voor CBC Zwembaden. Samen met een team van ervaren vakmensen en technici zorgen zij ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt wordt.