CBC is dé partner voor een zorgeloos bouwtraject van uw poolhouse 

Wat is er fijner dan een ultra gezellig poolhouse in uw tuin waarin u elk seizoen kan genieten van het zicht op uw zwembad of tuin? CBC ontwerpt en bouwt volledig op maat, uw exclusieve poolhouse met, indien gewenst, alle hedendaags culinair en sanitair comfort. Ideaal om met vrienden en familie onvergetelijke momenten door te brengen.

Of u nu een strak en hip poolhouse met grote glazen schuifdeuren verkiest of eerder de romantische en authentieke Engelse cottagestijl met een leien of een rieten dak prefereert, het maakt niet uit. CBC realiseert in alle formaten het droom poolhouse dat perfect bij uw visie, levensstijl, tuin en zwembad past. Een CBC-poolhouse wordt volledig afgewerkt en gebruiksklaar opgeleverd, zelfs inclusief aansluitend terras als u dit wenst.

Van Basic Poolhouse tot en met een complete Garden Mansion

De mogelijkheden in ontwerp en constructie van een poolhouse zijn quasi onbeperkt. Wil u een basis poolhouse, een overdekt terras en/of omkleedruimte, een modern hip poolhouse met veel lichtinval of een romantisch rustiek design? Alles kan. Zelfs een poolhouse met slaapruimtes en een verdieping behoort tot de opties.

U heeft bij CBC-zwembaden de keuze uit een casco poolhouse, renovatie of een totaalinrichting compleet met hypermoderne buitenkeuken, ingebouwde sauna, of spa, loungeruimte en luxueuze sanitaire voorzieningen.

Alle werken worden uitgevoerd door ervaren CBC-vakmensen en onderlegde technici. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles wordt met de grootste zorg tot in de kleinste details afgewerkt.

Iedereen is anders en komt bij CBC-zwembaden met eigen wensen. Onze stijlarchitecten ontwerpen geheel naar uw behoeften en comfortwensen. Om een gedetailleerd beeld van uw project te krijgen behoren 3D-presentaties van uw toekomstige constructies  tot de mogelijkheid. Met 3 decennia expertise in de constructie van poolhouses is CBC-zwembaden uw garantie voor een duurzame uitvoering volgens de regels van de kunst.

 


 

Geef uw exclusieve poolhouse een kick-start via een vrijblijvende afspraak met een CBC-stijladviseur: 

Contact

Alles is mogelijk bij CBC! We inspireren jouw poolhouse design.

Wilt u uw poolhouse laten ontwerpen en bouwen door CBC? Of wilt u uw bestaande plannen laten evalueren en/of een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om contact op te nemen met CBC-zwembaden via het bovenstaande online contactformulier. Een van onze stijlconsulenten neemt zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak in onze showroom of voor een gratis bezoek bij u thuis of op kantoor.

Laat je inspireren en laat je dromen vrij komen met deze adembenemende constructies. Klik op de afbeelding om te vergroten.


 

Ontdek hier enkele van onze gerealiseerde poolhouses