Infraroodsauna’s, Finse en biosauna’s en hammam

Prachtig, je eigen sauna? Elk moment dat je wat tijd hebt, kun je ontspannen en wegdromen in je eigen wellnessruimte. CBC Swimming Pools biedt een totale service voor alle soorten of sauna. We hebben zowel standaardmodellen als exclusieve sauna’s die op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze jarenlange ervaring, gespecialiseerde professionals en betrouwbare partners die uitblinken in technologie en design vormen de basis voor een succesvolle samenwerking.

 

1. Infrarood

Het gunstige effect van infrarood op de gezondheid is al ruimschoots bewezen.

We werken met de gerenommeerde Oostenrijkse fabrikanten, b-intense, Physiotherm en Sentiotec. Deze fabrikanten zijn al jaren marktleider in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Ze hebben allemaal een grondige R & D-afdeling, die voortdurend op zoek is naar innovatie en optimalisatie. Als gevolg daarvan leveren ze duurzame hutten van hoge kwaliteit met een levenslange garantie op de PT-radiatoren. Design en design zijn ook een interessepunt, een breed scala aan kleuren en glaselementen, en bieden u de mogelijkheid om een ​​infraroodcabine perfect in uw interieur te integreren (badkamer, slaapkamer, vrije ruimte, ….).

Deze infraroodcabines werken volgens het principe van de thermo-neutrale zone, de warmteabsorptie en de afgifte zijn in evenwicht; dit betekent geen belasting van het hart en de bloedvaten.

Heel eenvoudig uitgelegd, wordt gezonde en veilige straling via de rugzone in het lichaam gebracht. Het lichaam zet deze straling om in warmte. Vervolgens zorgen de bloedsomloop en het lymfesysteem voor een ideale verspreiding van de warmte over het hele lichaam. Door deze aangenaam zachte warmte begint het lichaam te zweten en vanwege de lage omgevingstemperatuur in de cabine (tussen 25 en 35 ° C) opent het lichaam deze warmte. Uren na de sessie stroomt nog steeds de aangename diepte van de warmte door het lichaam.

Physiotherm werkt volgens de lava-zandtechniek, met voornamelijk lange golven, infrarood C en de zeer langzame generatie van energie.

b-intense en Sentiotec werken volgens “full-spectrum” -technologie, een combinatie van korte, middellange en lange golven, infrarood A, B en C, snellere reactie van de emitters en dus een onmiddellijk beschikbaar vermogen, met een naadloze afwerking met Robax glas, top qua hygiëne.

Beide technieken kunnen worden bediend via een touchscreen, waarbij de stralingsintensiteit kan worden aangepast aan het huidtype en zich goed voelt tijdens een IR-sessie. Permanente straling is verzekerd bij een aangename omgevingstemperatuur.

Bent u eerder al overtuigd van een infraroodsauna, een technologie gebaseerd op convectiewarmte, waarbij een relatief hoge temperatuur in de cabine wordt gekozen met een momentopname van hittegevoel? Dan bieden wij de Phönix-cabines, volledig spectrum gemaakt in China.

 

2. Finse en bio sauna’s

Dagelijks stress, spierpijn … Met een sauna investeert u in uw persoonlijke gezondheid. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat u zich kunt ontspannen, de bloedsomloop verbetert en de huid zich herstelt.

Zowel standaardmodellen als maatwerk zijn mogelijk. Bij maatwerk gebeurt de gehele afwerking zowel buiten- als binnenkant volledig naar uw wenst. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een ruime keuze aan accessoires maken uw persoonlijke sauna ervaring compleet.

Zowel voor de standaardmodellen als voor het maatwerk werken wij exclusief samen met de Oostenrijkse onderneming Sentiotec. Zij hebben hun strepen reeds lang verdiend door het ruime aanbod van betrouwbare technologie van eenvoudig tot design.

Onze vakmensen staan garant voor een perfecte integratie en installatie van uw sauna.

 

3. Hammam

De hamman is één van de oudste, properste tradities in Oost-Azië. Een stoombad zorgt voor de purificatie van uw lichaam en hoofd.

In vergelijking met de traditionele hamman’s met mozaïektegels bieden wij U ook een op maat gemaakt modern design aan. De Portugese fabrikant Portcrill biedt uw hamman aan in coril met een uitstekende afwerking en onderhoudsvriendelijke materialen.

Oostenrijkse Sentiotec technologie in combinatie met het design van een Portcril van onze Portugese leverancier zorgt ervoor dat U zorgeloos van uw Oosterse wellness kan genieten.

Bekijk onze online catalogus met sauna’s hier.

Een model gevonden dat u interesseert?
Kom gerust langs voor meer informatie of contacteer ons.

Ontdek en test een warmtesessie in ons testcentrum in Begijnendijk.