Design spa en jacuzzi

Een eigen spa is perfect om – zomer én winter – heerlijk te ontstressen na een lange werkdag. Het warme water geeft rust en ontspanning. Bovendien is een spa uiterst heilzaam voor uw gezondheid. De hydrotherapeutische massage stimuleert uw bloedsomloop. Gegarandeerd slaapt u ’s nachts een stuk beter na een half uurtje genieten in uw eigen spa.


Een spa in jouw tuin, om elk seizoen te genieten…

Door de warmte van het water komt er veel vocht vrij wat veel condensatie geeft in een gesloten ruimte. Daarom installeren wij uw spa bij voorkeur buiten of op een overdekt terras. Belangrijk is dat de spa waterpas staat op een stevige ondergrond. U heeft de keuze om de spa vrijstaand te plaatsen of in te bouwen.

In de winter zorgt een spa voor extra sfeer en beleving door het contrast met de koude omgeving en het heerlijk warme water.

 


Waarom is een CBC-spa de beste keuze?

spa binnen

CBC-zwembaden is Belgisch Premium Verdeler van de toonaangevende en gerenommeerde Europese Spa fabrikant PORTCRIL.

Portcril heeft waarschijnlijk het breedste gamma spa’s in de diverse prijscategorieën. Van standaard modellen tot een luxueuze uitvoering met ultra isolatie, CBC kan u om het even welk formaat spa leveren.

Alle Portcril Spa’s worden beschouwd als de Mercedes van de Spa’s en zijn  top kwaliteit met een kuip volledig in acryl of coril® inclusief een elektronisch besturingssysteem van Balboa®.

De Portcril spa’s zijn door dubbele isolatie van zowel kuip als bodem daarenboven uiterst energiezuinig en voldoen aan de Europese regelgeving inzake veiligheid en gezondheid.

Een state-of-the-art geluidsdemping stimuleert het optimaal kader om maximaal te genieten van uw massage.

 


Ga helemaal voor met een gepersonaliseerde spa

spa binnen laten plaatsen

Wilt u een unieke, exclusieve spa? Dan is dit iets voor jou?

Laat de kleur en stralen aanpassen aan uw interieur en persoonlijke voorkeur.

Of plaats mood verlichting voor het creëren van afwisselende sferen.

Maak hier uw afspraak voor een bezoek aan onze showroom en meer informatie over  alle opties voor personalisatie.


Kom jouw spa testen in onze showroom

Ja, je leest het goed! In onze showroom kunt u ook uw keuze testen in onze showroom. U kunt beslissen welke spa het beste bij u past.

Maak hier een afspraak voor een spa testsessie:

Contact