Een spel van licht en schaduw

De bioklimatische pergola’s van CBC-terrasoverkappingen zijn buitenstructuren van aluminium, voorzien van een dak met zonnewerende lamellen die verstelbaar zijn met behulp van een afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig. 

Dankzij de rotatie van de lamellen kan een zeer comfortabele omgeving gecreëerd worden in elk seizoen, omdat u, afhankelijk van de invalshoek, zelf de mate van zonlicht en natuurlijke ventilatie in de onderliggende ruimte kunt bepalen, en dus de temperatuur kunt regelen.

 

GENIETEN IN STIJL VAN HET BUITENLEVEN…


 

CBC-terrasoverkappingen Maestro

De Maestro van CBC-terrasoverkappingen is een op de toekomst gericht, innovatief en veelzijdig product dat een unieke en vooruitstrevende oplossing biedt.
De basis configuratie is een uit aluminium opgebouwde vrijstaande structuur waarbij het dakgedeelte kan voorzien worden van een vouwdoek of van oriënteerbare lamellen.

 

 

KWALITEIT EN EFFICIËNTIE


 

CBC-Terrasoverkappingen Alba

Met Alba biedt CBC-Terrasoverkappingen een bioklimatische pergola voorzien van aluminium lamellen die maximaal 150° kunnen draaien met behulp van een afstandsbediening. Deze CBC-terrasoverkapping is, wanneer gesloten, bestendig tegen regen.
Het regenwater wordt afgevoerd door de afvoergoten die in de staanders zijn opgenomen. De lamellen zijn gebogen. Hierdoor vervoeren ze het water naar de zijkanten, ook wanneer ze na een onweersbui worden geopend.
Deze terrasoverkapping weerspiegelt grote aandacht op het gebied van kwaliteit, eenvoudige constructie, flexibel gebruik en soliditeit. Deze pergola heeft een lineair en tijdloos design. Alba past niet alleen perfect bij traditionele bouwstijlen, maar ook bij de meest hedendaagse.

 

 

HEDENDAAGS COMFORT VOOR BUITEN


 

 

Eteria, de dochter van de Zon en de nimf Clymene. Deze legende is de oorsprong van de naam van de handbediende bioklimatische pergola van CBC-terrasoverkappingen.
Een eenvoudig doch nobel model. Gemaakt van aluminium, met lamellen die maximaal 120° kunnen draaien. Eteria kan zonder elektriciteit worden bewogen.
Verkrijgbaar in twee kleuren: antraciet en texture wit voor de creatie van een strakke doch aantrekkelijke atmosfeer, met name in de tweekleurige versie.
De richting waarin de lamellen geopend worden, kan tijdens de aankoop worden bepaald: op deze manier kan worden gekozen voor meer bescherming tegen de zon of – in tegenstelling – voor zo veel mogelijk licht in de onderstaande ruimte, naargelang de klimaatomstandigheden of persoonlijke smaak.

 


Vraag een vrijblijvende afspraak met een CBC-adviseur

Contact