CBC ontwerpt en bouwt uw zwembad met oog voor detail.

Designers, vaklui en technici van CBC-zwembaden strooien magische plekken rondom uw woning.

Van een privé-zwembad kan u elke dag thuis genieten. Na een verfrissende duik in een CBC-zwembad verdwijnen alle stress en zorgen.

Elk seizoen zal je met familie en vrienden kunnen sippen aan heerlijke cocktails in een luxueuze setting aan de rand van uw eigen zwembad of in uw poolhouse.

CBC-zwembaden is toonaangevend in de creatie van eindeloos waterplezier in of rond uw woning en levert jou die onvergetelijke momenten die je eeuwig zal koesteren.

 

– ONZE SHOWROOM IS OPEN EN CORONAPROOF –

In onze showroom namen we de nodige voorzorgsmaatregelen om jullie veiligheid te garanderen en vragen we respect voor de regels inzake social distancing.

– Contacteer ons hier voor een afspraak –

 

Dromen van je eigen zwembad

Wilt u uw zwembad laten ontwerpen en bouwen? Of wilt u uw bestaande plannen laten evalueren? Heeft u problemen met het onderhoud van uw bestaande zwembad? CBC-Zwembaden is dé partner voor een zorgeloos bouwtraject en dito onderhoud van jouw zwembad. Ook voor een bijhorend hip poolhouse ben je bij CBC aan het juiste adres.

Zeg nu zelf, wil je deze ook niet in jouw tuin  :-)…

JE WIL MEER INFO?

Vraag hier een vrijblijvend inspirerend werfbezoek en een gratis offerte op maat.
Of maak een afspraak in onze showroom/testcenter in Begijnendijk.

Contact


 

WAT MAG U VAN CBC VERWACHTEN ?

Als toonaangevend zwembadbouwer streeft CBC-zwembaden, ernaar om haar klanten zo goed mogelijk te begeleiden doorheen het volledige design- en bouwtraject van privé-zwembaden.

Reeds van bij het eerste contact en de conceptueel embryonale fase zorgt een CBC-adviseur voor een analyse van je persoonlijke vereisten en kan zal hij/zij  uw professionele gids zijn doorheen ons ruim aanbod aan producten en diensten.

Eens het project in uitvoering gaat, zorgen ervaren werfleiders in samenspraak met de architect voor een hands-on aanpak.

CBC-zwembaden beoogt tijdens elk project een maximale transparantie naar de klant toe in elke fase van het bouwproject. CBC duidt voor elk bouwproject één trajectbegeleider aan. Hij/zij fungeert als centraal aanspreekpunt voor al jouw vragen en houdt je op de hoogte over de status van de bouw van jouw zwembad.

 


Met CBC uw zwembad bouwen dat is genieten, vol vertrouwen…

zwembad plaatsen

CBC-zwembaden is dé specialist en partner voor een geslaagde zwembadbouw. Vanaf het ontwerpen, het uitgraven van het zwembad, het aanleggen van de terrassen, het installeren van de technische ruimte, onderhoud na oplevering… werkelijk alles kan door onze eigen ervaren vaklui gedaan worden. Een dergelijke CBC TOTAALUITVOERING biedt daarenboven uiterste garanties en dito transparantie in elke fase.

Ook voor technische installaties kan u beroep doen op de steeds bijgeschoolde technici van CBC-zwembaden. Is er later toch een probleem met deze installatie of zijn bepaalde onderdelen van uw zwembad aan vervanging toe, biedt CBC een gewaarborgde permanente service na verkoop met bijstand op locatie of zelfs telefonisch.

Simultaan kan je bij CBC-zwembaden ook opteren om het terras of poolhouse te laten integreren in het ontwerp.

Voor onderhoud, renovatie of verfraaiing van uw zwembad kan u altijd terecht in de zwembadshop en online webshop van CBC-zwembaden.

CBC is vastberaden uw dromen werkelijkheid te laten worden, daar het over bij CBC, in elke stap van het bouwproces.


Onze service staat garant voor jarenlang waterplezier

zwembaden

Sinds het begin van de activiteiten, bijna 3 decennia geleden, streven we naar duurzame klantenrelaties. We kunnen dit alleen bereiken door geen concessies te doen aan de kwaliteit. We zijn trots dat we meer dan één generatie klanten in CBC-zwembaden kunnen bedienen: de ouders deden al een beroep op onze expertise, nu worden hun kinderen behandeld.

CBC-zwembaden die kiezen voor zekerheid in kwaliteit en service. CBC-zwembaden worden geleverd met de beste kwaliteitsgaranties en geven uw huis een bewezen en significante toegevoegde waarde.


Vraag een vrijblijvende afspraak met een CBC-adviseur

Contact

 


Frequently asked questions